Ingredients
- 225 grs de farina
- 25 grs de farina de garrofa
- 14 cl d’aigua
- 1,5 grs de sal
- 9 grs de llevat fresc
- 7 grs de sucre
- 6,5 cl. d’oli d’oliva
Preparació
En un vol dissoldrem el llevat i el sucre amb l’aigua. Un cop dissolts, hi afegim les farines i ho pastarem tot durant 5 minuts.
Desprès hi afegim l’oli d’oliva i la sal, i ho continuem pastant fins aconseguir una pasta homogènia. Tot seguit, la deixem fermentar durant 40 minuts.
Passat aquest temps, la tornem a treballar un altre cop perquè perdi el gas produït per la fermentació, i li donarem la forma desitjada.
Deixarem fermentar la pasta novament uns 25 a 30 minuts amb la forma que li hem donat.
Ho courem al forn a 180º durant uns 20 minuts o fins que es faci la crosta.
Nota:el percentatge de garrofa és bastant baix, tot i així aporta un gust torrat al pa..