L’oli de gamma alta de Soldebre busca consolidar el mercat asiàtic a Xangai

L’oli de gamma alta de Soldebre busca consolidar el mercat asiàtic a Xangai

Els olis de gamma alta de Soldebre, Select Cast i Aureum, ja estan presents des de fa un temps a la Xina, un mercat amb un gran potencial que cada vegada valora més els productes europeus i la dieta mediterrània. Concretament, s’han fet un lloc dins el mercat de Hong Kong a través d’una plataforma online de distribució. Ara, la cooperativa busca consolidar la seua presència a la Xina i per això ha participat aquest mes d’octubre en una missió comercial organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa a Xangai. L’objectiu és que aquest oli de qualitat màxima arribi als restaurants i botigues gourmet d’aquesta ciutat de més de 24 milions d’habitants.

Durant la missió comercial, que va durar cinc dies, es va posar en contacte a les empreses participants amb diferents importadors i distribuïdors de productes de l’Estat espanyol i de Catalunya a la Xina. La trobada es va realitzar al restaurant Zeitgeist, on a banda de les reunions també es va organitzar un tast d’oli i una petita fira de productes d’alimentació i begudes gourmet de les Terres de l’Ebre, per la qual hi van passar unes 200 persones.

Es tracta d’una primera presa de contacte. Caldrà veure els propers mesos si fructifica i s’estableixen acords comercials amb alguna de les empreses que distribueixen productes gourmet en aquesta zona.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2021