Originària dels Reguers, el seu nom fa referència a la presència d’un mugró en el punt estilar de l’oliva.
Proporciona olis d’afruitat mitjà-alt, amb aromes secundàries de tipus verd (fulles, carxofa i ametló), i de tipus madur (poma). Són bastant amargs i picants, ben equilibrats en la dolçor, i una mica aspres si procedeixen d’olives molt verdes.
Varietat Oliva Sevillenca
La maduració primerenca i uniforme en facilita la recol•lecció mecanitzada.
Proporciona olis d’un afruitat mitjà i és molt rica en aromes secundàries, tant de tipus madur (poma i plàtan) com de tipus verd (herba, ametló i fonoll). En boca és molt dolça i presenta alguna nota d’amargor i picant.
Varietat Oliva Farga
Arbre molt vigorós i de capçada espessa, és d’origen molt antic i es creu que ja existia en època dels àrabs.
Proporciona olis d’un afruitat mitjà-alt i és rica en aromes secundàries. Predominen les de tipus verd (herba, pell de plàtan), per sobre de les de tipus madur (plàtan i poma). És el més equilibrat en dolçor, amargor i picantor. És poc aspre.