La Masia de Martins

Soldebre posa en marxa una web per a vendre mandarines i taronges acabades de collir directament al consumidor

La pàgina inclou una webcam que permet veure en temps real, les 24 hores del dia, els arbres fruiters d’on es cull el producte.

www.lamasiademartins.com, així s’anomena la nova pàgina web que la Cooperativa Soldebre ha posat en marxa aquesta setmana. L’objectiu, segons ha explicat el president de la cooperativa, Manel Lleixà, “és apropar al màxim el producte fresc a la taula dels consumidors, per això, després de fer la comanda online, en unes 24 hores aproximadament, el client tindrà les seves mandarines i/o taronges a taula”. Aquesta rapidesa en el servei, sota el lema “de l’arbre a casa en tan sols un clic”, facilitarà, segons Lleixà, que no s’hagin d’emprar tractaments postcollita per evitar que la fruita es faci malbé, evitarà canvis bruscos de temperatura i manipulacions innecessàries, a més, sols es collirà el fruit que estigui en el seu punt de maduració òptim amb la qual cosa s’assolirà la màxima de la Masia de Martins: “retrobar el sabor perdut de les mandarines i taronges que és quan estan en el seu punt just de maduració: amb més suc, més dolçor, més vitamines...”.

Per testimoniar que els cítrics adquirits estan acabats de collir, en cada comanda s’enviarà una petita branca de l’arbre on s’ha collit la fruita. A més, el comprador podrà seguir per la webcam que hi ha a la mateixa pàgina web l’evolució dels arbres fruiters. La càmera està instal·lada a la masia i funciona les 24 hores dels 365 dies de l’any. La Masia de Martins, prop d’un lloc privilegiat, a la falda dels Ports, ofereix més de 20 hectàrees de mandariners i tarongers que produeixen fruit des de finals de setembre fins al mes de maig.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2022