Tallem el gall dindi a tires finetes i el posem a marinar durant 3 hores amb la pell de les clementines tallada a la juliana (ataronjada pels dos costats), el seu suc i 3 o 4 cm de gingebre ratllat.
Per una banda separem les cabeces de les cebes senceres,i per un altra banda la part verda, ...
Escaldem les cebes tendres durant 2 minuts, les refresquem amb aigua freda i les tallem a quarts. En la mateixa aigua, escaldem els tomàquets, els pelem i en traiem les llavors. Tot seguit tallem la polpa a grills.
Pelem les clementines i tallem els grills en dos. Blanquegem la pell d’un...
Pelem les clementines i les netegem bé de la seva segona pell blanca; desfem els grills i els partim per la meitat. Els posem en una cassola amb l’aigua, el sucre, una pela de llima i uns grans de clau; ho deixem coure a foc lent durant 1 hora fins que la salsa quedi amb una textura densa i la...