Ingredients
- 60 grs farina de garrofa
- 200 grs de mantega
- 145 grs de farina de blat de moro
- 40 grs de llet en pols
- 100 grs de sucre
- 3 ous
Preparació
Comencem fonent la mantega i li afegim la farina de garrofa. A part, en un bol batem lleugerament els ous amb el sucre. Un cop ben batut, afegim la farina de garrofa i la mantega al batut d’ous i sucre, i ho barregem tot.
Quan haguem obtingut una pasta ben homogènia hi afegim la maizena i la llet en pols, i ho treballem fins que no hi quedin grumolls. Després, untem un motlle amb mantega i farina.
Finalment hi aboquem la pasta que courem al forn a 220ºC de 8 a 10 minuts.
Nota: el resultat és un arròs de color marró fosc. Té un gust entre el torrat d’un arròs cuinat amb conill o costella de porc, o bé el socarraet de la típica paella valenciana.