Pa negre de garrofa

Ingredients

  • 225 grs de farina
  • 25 grs de farina de garrofa
  • 14 cl d’aigua
  • 1,5 grs de sal
  • 9 grs de llevat fresc
  • 7 grs de sucre
  • 6,5 cl. d’oli d’oliva

Preparació

En un vol dissoldrem el llevat i el sucre amb l’aigua. Un cop dissolts, hi afegim les farines i ho pastarem tot durant 5 minuts.

Desprès hi afegim l’oli d’oliva i la sal, i ho continuem pastant fins aconseguir una pasta homogènia. Tot seguit, la deixem fermentar durant 40 minuts.

Passat aquest temps, la tornem a treballar un altre cop perquè perdi el gas produït per la fermentació, i li donarem la forma desitjada.

Deixarem fermentar la pasta novament uns 25 a 30 minuts amb la forma que li hem donat.

Ho courem al forn a 180º durant uns 20 minuts o fins que es faci la crosta.

Nota:el percentatge de garrofa és bastant baix, tot i així aporta un gust torrat al pa..

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024