Receptes amb garrofes i ametlles

Creps de garrofa

  • En un bol aboquem les farines, la sal, el sucre, els ous i la mantega pomada. Després hi afegim la llet i amb una batedora elèctrica batem tots els ingredients fins que quedin ben barrejats.

    Ho deixem reposar a la nevera durant mitja hora. Escalfem en una paella al foc i la untem amb una ...

Llegeix més →

Gelat de garrofa

  • En un caso posem a bullir la llet, la nata, el sucre, la sal i la baina de vainilla oberta pel mig. En un altre bol barregem els ous sencers i els rovells i els escaldem amb la composició anterior sense deixar de remenar.

    A continuació col•loquem la barreja i la courem a foc lent remena...

Llegeix més →

Crema de garrofa

  • En un vol posem els ous, el sucre, 10 cl. de llet, la farina de garrofa tamisada i la farina d’ametlla. Ho barregem fins aconseguir una pasta homogènia.

    A banda, en un casso aboquem la resta de llet amb la beina de vainilla oberta pel mig. Ho escalfem a foc lent fins que bulli i ho deixe...

Llegeix més →
Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024