Receptes amb garrofes i ametlles

Tastarrofes

  • En un bol barregem amb una cullera els ous sencers amb el sucre. Desprès hi afegim l’oli i la nata, prèviament colada.

    A banda, barregem les farines amb l’impulsor i les incorporem a la barreja anterior. Deixem reposar la pasta durant 24 hores com a mínim. Passat aquest temps, aboque...

Llegeix més →

Arròs torrat

  • En una cassola sogreim la ceba i l’all picats. Un cop estiguin ben sofregits, hi afegim el tomàquet sense pell ni llavors, i deixarem que caramel•litzin tots els ingredients.

    Un cop caramel·litzats, afegim la pastanaga a rodelles i si es vol s’hi pot afegir alguna verdura més. Tot ...

Llegeix més →

Coulant de garrofa

  • Comencem fonent la mantega i li afegim la farina de garrofa. A part, en un bol batem lleugerament els ous amb el sucre. Un cop ben batut, afegim la farina de garrofa i la mantega al batut d’ous i sucre, i ho barregem tot.

    Quan haguem obtingut una pasta ben homogènia hi afegim la maizena ...

Llegeix més →
Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024