Creps de garrofa

Ingredients

  • 250 grs de farina
  • 30 grs de farina de garrofa
  • 50 cl de llet
  • 3 ous
  • 2 grs de sal
  • 60 grs de sucre
  • 80 grs de mantega

Preparació

En un bol aboquem les farines, la sal, el sucre, els ous i la mantega pomada. Després hi afegim la llet i amb una batedora elèctrica batem tots els ingredients fins que quedin ben barrejats.

Ho deixem reposar a la nevera durant mitja hora. Escalfem en una paella al foc i la untem amb una mica de mantega.

Un cop estigui la paella calenta, hi posarem un cullerot de pasta, que courem a banda i banda fins que quedi enrossida.

Les farcirem a gust de cadascú.

Nota: la textura és bona. El gust es nota, però sense ser massa potent. Elimant-ne el cure i afegint-hi una mica més de sal, obtindrem unes creps salades.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024