Coulant de garrofa

Ingredients

  • 60 grs farina de garrofa
  • 200 grs de mantega
  • 145 grs de farina de blat de moro
  • 40 grs de llet en pols
  • 100 grs de sucre
  • 3 ous

Preparació

Comencem fonent la mantega i li afegim la farina de garrofa. A part, en un bol batem lleugerament els ous amb el sucre. Un cop ben batut, afegim la farina de garrofa i la mantega al batut d’ous i sucre, i ho barregem tot.

Quan haguem obtingut una pasta ben homogènia hi afegim la maizena i la llet en pols, i ho treballem fins que no hi quedin grumolls. Després, untem un motlle amb mantega i farina.

Finalment hi aboquem la pasta que courem al forn a 220ºC de 8 a 10 minuts.

Nota: el resultat és un arròs de color marró fosc. Té un gust entre el torrat d’un arròs cuinat amb conill o costella de porc, o bé el socarraet de la típica paella valenciana.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024