Història

D'on venim.

La cooperativa de Santiago de Tortosa es va fundar als inicis del segle XX (1910) la primera cooperativa de les Terres de l'Ebre, i els seus associats provenien de tots els pobles de la comarca del Baix Ebre.

A partir de la dècada dels anys cinquanta es varen crear les cooperatives agrícoles de Roquetes i de Jesús.

SOLDEBRE a pesar de la seva joventut (1995) les arrels són centenàries. L'1 de març de 1995 es fusionaren les tres cooperatives i posteriorment, l'any 1999, SOLDEBRE es va fusionar per absorció amb les cooperatives Sant Josep Artesà de Tivenys i la de Sant Jordi d'Aldover.

Qui som.

El nombre de socis ha anat en augment any rere any, passant dels 900 socis en el moment de la fusió fins al voltant dels 1.400 socis en l'actualitat.

La nostra missió és comercialitzar i transformar, amb criteris de gestió empresarial, els productes dels socis tenint en compte l'eficiència i la competitivitat oferint alhora els serveis necessaris als socis i lluitant per la continuïtat del sector.

On anem.

Consolidar l'entitat com a empresa cooperativa eficient en els àmbits de les seccions actuals defensant l'increment de produccions suficients i de qualitat per consolidar el nostre posicionament en els mercats català i europeu així com, obrint-ne de nous i incidint en la diversificació d'activitats i evitant l'abandonament de les terres dels socis quan siguin rentables.

ELS NOSTRES VALORS:

  1. Cooperativisme
  2. Professionalitat per a la competitivitat
  3. Innovació
  4. Qualitat
  5. Compromís
  6. Lluita amb perseverança
  7. Desenvolupament personal: formació
  8. Transparència, honestedat
  9. Treball en equip
  10. Polivalència

Galeria d'imatges

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2022