Plaer de cítrics

Ingredients

  • 1 rajola (250 grs) de xocolata de postres
  • 4 boles de gelat de sorbet de llimona
  • 2 clementines
  • 125 grs de mantega
  • 100 grs de sucre glacé

Preparació

Desfem la xocolata al bany maria amb 25 grs de mantega (mantenint-ho calent).

Ratllem la pell d’una clementina amb un ratllador finet (sense arribar a la part blanca).

Traiem el suc de les dues clementines i hi incorporem el sucre glacé, 100 grs de mantega i la pell de la clementina ratllada; tot seguit ho coem fins a reduir a la meitat.

Per servir el plat, fem una base de xocolata calenta, posem una bola de sorbet de llimona a sobre i tirem per damunt la reducció de crema de clementina.

Autor

Restaurant MARENY
c/ Lepant, 28
43569 Les Cases d’Alcanar
977 737 003

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2019