Granissat de clementina

Ingredients

  • 1 litre de suc de clementines
  • 300 grs de sucre
  • 1 litre d’aigua
  • raspadura de 4 clementines
  • 1 beina de vainilla

Preparació

Posem la raspadura de clementina en un bol amb l’aigua, el sucre i la vainilla, ho barregem i ho deixem reposar de 30 minuts a 1 hora.

Posem el bol al congelador i l’anem removent constantment.

Opcional: al posar el bol al congelador s’hi poden incorporar 300 grs de merenga cuita.

Autor

Pastisseria SERGIO
Av. Marítima Ramón Pous, 28
43895 L’Ampolla
977 977460 179

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2019