Escabetx de verat amb clementines

Ingredients

  • 500 grs de verat a filets
  • 4 carlotes (pastanagues)
  • 1 carabassa (carabassó verd)
  • 1 ceba
  • 3 clementines
  • 2 gots d’oli
  • 1 got de suc de clementina
  • 1 got de vinagre
  • sal

Preparació

Tallem la verdura a bastonets i la sofregim.

Tot seguit tallem la pell d’una clementina a bastonets i la blanquegem (bullint-la amb aigua durant 3 minuts), i llavors la incorporem al sofregit.

Salem els filets de verat, els enrotllem i els subjectem amb un escuradents.

Afegim el suc d’una clementina a la cassola i ho cobrim tot amb els 2 gots d’oli, el suc i el vinagre (és necessari que el verat quedi ben cobert).

Allarguem la cocció 10 minuts més al foc i ho deixem reposar 48 hores.

Autor

Restaurant PAIOLET
Rambla Felip Pedrell, 56
43500 Tortosa
977 446 653

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024