Agrobotiga

L’agrobotiga és tot un referent en la venda dels productes agraris propis, així com també d’altres cooperatives. Fora dels circuits de la gran distribució, possiblement és la “botiga” més gran a les Terres de l’Ebre amb molts productes de proximitat.

Els nostres productes

 • Productes propis
  Productes propis En oli tenim a la venda l’oli Verge i Verge Extra CAST, l’oli Verge Extra AUREUM de la Denominació d’Origen Protegina del Baix Ebre i Montsià, Oli MIL·LENIUM produït d’Oliveres Mil·enàries, Oli CAST Select varietal, Sabors Tradicionals, etc. Cítrics tant encaixats com a granel, així com, suc de Clementines de les Terres de l’Ebre 100% exprimit sense colorants ni conservants ni sucres afegits. Lots Terres de l’Ebre, lot específic elaborat amb una sel·lecció de productes de les nostres terres.
 • Carnisseria Carme
  Carnisseria Carme Ofereixen els seus propis productes, amb una gran qualitat i dedicació per oferir als seus clients sempre la màxima qualitat en carns, embotits, etc.
 • Fruites i verdures
  Fruites i verdures Disposem d’un ampli ventall de productes de la nostra terra, directa del productor, de gran qualitat i a preus molt competitius. També tenim farines de llegums i llegums a granel així com tomàquet per embotellar, calçots, cacaus crus, etc.
 • La Flor de la Llar
  La Flor de la Llar Disposem de gran varietat en plantes naturals, flor tallada, flors artificials, plantes exteriors, servei de jardineria, centres naturals i artificials, reglas i detalls. També preparem l'ornamentació per casaments, comunicions, batejos, etc...
  Ens podeu trobar a SOLDEBRE i també al carrer Major 22 de Roquetes (Tel. 977581020)
 • Peix i Marisc Fresc
  Peix i Marisc Fresc Peix i Marisc Fresc de les Llotges de Sant Carles de la Ràpita i de les Cases d'Alcanar
 • Alimentació
 • Vins i caves
  Vins i caves Disposem d’un ampli assortit en vins, licors i caves. En vins principalment de la DOP “Terra Alta” (Batea, Bot, Pinell, etc.), mistela, vi ranci, i de consum habitual a dojo.

  En licors podrà trobar els licors tradicionals així com d’altres propis de la terra com l’Aiguardent de Prat de Comte i licors com el de Clementina, etc.
 • Pernils i embotits
  Pernils i embotits Pernils de Terol amb la marca SOINCAR, DUROC, etc. i també amb la DOP “Jamón de Teruel”, Pernils Ibèrics GUADIALA de bellota 5*, 4* i 3* amb D.O. “Dehesa de Extremadura” i pernils de la Alpujarra; també disposem de gran assortit d’embotits.
 • Pa i pastes
  Pa i pastes Assortit en pa fet en llenya i pastes casolanes produïdes en forns tradicionals (Ibañez-Beceite, Forn Tere de Tortosa, CASSIL, Carlos TAL, La Xertolina, RAMOS de Benifallet, etc.)

  Disposem també dels productes artesanals de la zona com els pastissets i les punyetes.
 • Refrescs i agües
  Refrescs i agües Oferim productes de consum habitual com aigua (Font Selva, Regàs i Benassal), sifons i gasoses, refrescs en general, sucs, etc.
 • Làctics
  Làctics Oferim la llet COOPIRINEU (sencera, semi i desnatada) com també d’altres marques en promoció. Disposem d’un ampli assortit en formatges dintre l’apartat de refrigerats així com iogurts, flams, mató, etc.
 • Racó ecològic i de comerç just
  Racó ecològic i de comerç just Oferim diferents productes ecològics i elaborats artesanalment per oferir sempre la màxima qualitat. També oferim els productes de comerç just com cafè, xocolata, etc.
 • Congelats i refrigerats
  Congelats i refrigerats Oferim gran assortit en productes congelats. També li oferim una sel•lecció de formatges, productes làctics de fabricació tradicional, salses, anxoves amb oli d’oliva, bacallà congelat i refrigerat, verdures, gelats, entrants, etc.
 • Producte de temporada i ofertes
  Producte de temporada i ofertes Depenent de l’època posem a la seva disposició ofertes especials molt interessants. Per Nadal gran assortit en Lots de Nadal (i a mida) i torrons; per Pasqua les mones tradicionals i ous de xocolata; els fruits secs per Tot Sants; per Sant Juan les típiques coques, etc.

  Mensualment publiquem ofertes. Consulteu-les!
 • Repel·lents, insecticides llar i mascotes
  Repel·lents, insecticides llar i mascotes Assortit en collarets, productes d’alimentació i productes insecticides i antiparasitaris per mascotes i altres animalons, per la llar així com repel·lents per mosques, etc. En pinsos per animals podrà trobar una gran varietat en el nostre Supermercat del Pagès.
 • Neteja
  Neteja Disposem de productes de neteja general com lleixiu o salfumant, productes pel tractament d’aigua com clor, pastilles, etc; estris i complements de neteja, productes per la roba, rentavaixelles, vidres, etc. i productes de cel•lulosa, plats i gots de plàstic, etc.
Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024