Tastarrofes

Ingredients

  • 12 ous sencers
  • 800 grs de sucre
  • 400 grs. d’oli d’oliva
  • 400 grs. de nata (infusionada amb matafaluga)
  • 800 grs de farina passada pel sedàs.
  • 200 grs de farina de garrofa (prèviament desfeta amb aigua freda).
  • 30 grs d’impulsor (Royal)
  • Sucre de llustre per empolvorar

Preparació

En un bol barregem amb una cullera els ous sencers amb el sucre. Desprès hi afegim l’oli i la nata, prèviament colada.

A banda, barregem les farines amb l’impulsor i les incorporem a la barreja anterior. Deixem reposar la pasta durant 24 hores com a mínim. Passat aquest temps, aboquem la pasta en unes càpsules de magdalena.

Les enfornem a 210º C durant 9 minuts sense obrir el forn i amb el tirador obert, si tenim l’opció de regular-lo.

A l’hora de servir-les, les empolvorarem amb sucre de llustre.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024