Quetxup de garrofa

Ingredients

  • 100 grs de ceba
  • 135 grs tomàquet concentrat
  • 50 grs de farina de garrofa
  • 3 grs de sal
  • 5 grs de pebre
  • 3 cl. de vinagre blanc
  • unes gotes d’oli d’oliva

Preparació

Pelem les cebes i les tallem a la juliana. En un cassó i a foc lent l’enrossim amb unes gotes d’oli d’oliva.

Un cop tinguem la ceba rossa, hi afegim el concentrat de tomàquet i la farina de garrofa, i ho deixem coure uns 5 minuts.

Tot seguit, hi incorporem el vinagre i deixarem que s’evapori. Ho rectifiquem de sal i pebre, i a continuació, ho triturem i ho colem.

Finalment, deixem refredar el preparat abans de servir-lo com acompanyament.

Nota: El quètxup té un gust picant i amarg. Pot combinar molt bé amb algun plat de peix o verdura, i fins i tot amb alguna carn blanca.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024