Crema de garrofa

Ingredients

  • ½ litre de llet
  • 3 ous grans
  • 100 grs de sucre
  • 50 grs de farina de garrofa
  • 50 grs de farina d’ametlla
  • beina de vainilla
  • decoració amb trossets de xocolata negre i blanca

Preparació

En un vol posem els ous, el sucre, 10 cl. de llet, la farina de garrofa tamisada i la farina d’ametlla. Ho barregem fins aconseguir una pasta homogènia.

A banda, en un casso aboquem la resta de llet amb la beina de vainilla oberta pel mig. Ho escalfem a foc lent fins que bulli i ho deixem reposar uns minuts. Ho colem, l’afegim a la pasta anterior i ho batem enèrgicament.

Tornem a escalfar el cassó al foc sense deixar de batre-ho fins que la crema espesseixi, però sense que arribi a bullir.

Finalment, l’aboquem en unes terrines, hi posem una capa de fil transparent perquè no s’hi faci una crosta al damunt i ho reservem a la nevera fins que es refredi.

Abans de servir es decorarà amb els trossets de xocolata blanca i negra.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024