Receptes amb garrofes i ametlles

Pa negre de garrofa

  • En un vol dissoldrem el llevat i el sucre amb l’aigua. Un cop dissolts, hi afegim les farines i ho pastarem tot durant 5 minuts.

    Desprès hi afegim l’oli d’oliva i la sal, i ho continuem pastant fins aconseguir una pasta homogènia. Tot seguit, la deixem fermentar durant 40 minuts.

Llegeix més →

Coca de garrofa

  • En un vol barregem les farines i hi esmicolem el llevat. Tot llegit hi aboquem l’aigua i ho treballem amb les mans durant 6 minuts. Hi afegim la sal i ho tornem pastant durant 6 minuts més. També hi afegim l’oli i ho tornem a pastar 6 minuts més. Si la pasta no queda prou elàstica, hi pod...

Llegeix més →

Quetxup de garrofa

  • Pelem les cebes i les tallem a la juliana. En un cassó i a foc lent l’enrossim amb unes gotes d’oli d’oliva.

    Un cop tinguem la ceba rossa, hi afegim el concentrat de tomàquet i la farina de garrofa, i ho deixem coure uns 5 minuts.

    Tot seguit, hi incorporem el vinagre i deixare...

Llegeix més →
Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2017