Ingredients
- 12 ous sencers
- 800 grs de sucre
- 400 grs. d’oli d’oliva
- 400 grs. de nata (infusionada amb matafaluga)
- 800 grs de farina passada pel sedàs.
- 200 grs de farina de garrofa (prèviament desfeta amb aigua freda).
- 30 grs d’impulsor (Royal)
- Sucre de llustre per empolvorar
Preparació
En un bol barregem amb una cullera els ous sencers amb el sucre. Desprès hi afegim l’oli i la nata, prèviament colada.
A banda, barregem les farines amb l’impulsor i les incorporem a la barreja anterior. Deixem reposar la pasta durant 24 hores com a mínim. Passat aquest temps, aboquem la pasta en unes càpsules de magdalena.
Les enfornem a 210º C durant 9 minuts sense obrir el forn i amb el tirador obert, si tenim l’opció de regular-lo.
A l’hora de servir-les, les empolvorarem amb sucre de llustre.